Interieurontwerp

Wanneer u besluit te gaan bouwen of verbouwen kan De Zonnekamer u helpen uw wensen vorm te geven, of het nu een woonruimte of winkel-/kantoorruimte betreft. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van interieurprojecten van De Zonnekamer; een complete verbouwing van een loft in een monumentaal grachtenpand aan de Keizersgracht in Amsterdam, een nieuwe look en indeling voor een viswinkel te Soest en een zolderverdieping speciaal ontworpen voor kinderen in Badhoevedorp.

 

Werkwijze

Bij de start van elk project stellen we op basis van uw wensen een programma van eisen samen. Dit vormt de basis van ieder ontwerp. Het ontwerpproces bestaat vervolgens uit verscheidene fasen; concept ontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp. Elke fase wordt afgesloten met een presentatie document waarin het ontwerp op passende wijze gevisualiseerd wordt. Dit kan zijn door middel van schetsen, 2D tekeningen, moodboards, 3D tekeningen en zelf door middel van een Virtual Reality experience waardoor u zich door middel van een Virtual Reality bril in de nieuwe ruimte waant! Na elke fase kunt u beslissen of u het traject verder wilt vervolgen.

Parallel aan de ontwerp fasen biedt de Zonnekamer de mogelijkheid voor bouwbegeleiding en het uitvoeren van offertetrajecten.

 

Overige diensten

De volgende diensten worden los aangeboden:

  • Kleur en materiaaladvies
  • Moodboards
  • Lichtplan
  • Virtual Reality presentatie

Projecten

Loft Keizersgracht Amsterdam

Boven etage Badhoevedorp

Visplaza Roel Hopman Soest

Slaapkamer plus badkamer H'sum

Beneden etage Amsterdam

Verbouwing keuken Soest

Nieuwbouw hoekwoning Weespersluis

Nieuwbouw middenwoning Weespersluis

Verbouwing jaren 30-woning Utrecht