Staal

 

Stalen deuren

Elke deur die De Zonnekamer ontwerpt is maatwerk. We kijken naar de situatie op de bouw, de bestaande lijnen in de ruimte, uw persoonlijke voorkeur en werken zo een ontwerp voor u uit. Wij presenteren het ontwerp in 3D zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. De ontwerpen worden omgezet naar technische tekeningen en uiteindelijke met de hand gemaakt en gemonteerd door echte vakmannen.

 

Stijlen in staal

Staal kan in vele stijlen en vormen verwerkt worden: stoer, sober, industrieel of juist elegant en klassiek. Welke uitstraling de stalen deur of het stalen meubel krijgt wordt mede bepaald door de gekozen profielen of plaatmateriaal en door de afwerking van het materiaal. Zo geven bijvoorbeeld de karakteristieke oude stalen stoeltjesprofiel afgewerkt met een poedercoating strakke slanke lijnen, terwijl een met de hand gesmeede roede juist weer een stoere en robuuste sfeer creëert. Ook blauwstaal, staal met een warme blauwe gloed ontstaan door een speciaal productieproces, is prachtig te verwerken in deuren en meubels. Door de bewerking met olie of was voert hier juist weer een natuurlijke uitstraling de boventoon.

 

Uitvoering

De Zonnekamer beschikt over uitgebreide kennis betreffende de verschillende mogelijkheden die staal in uw interieur biedt. Tel hierbij op het uitgebreide netwerk van vakmensen met elk hun eigen specialisme en wij zorgen ervoor dat uw ontwerp bij de juiste vakman terecht komt. Zo bent u verzekerd van een geslaagd product waar u nog jaren van kunt genieten.

 

Deuren